Tahir Büyükakın

Başkan Büyükgöz Roman Hemşerilerini İftarda Ağırladı 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Büyükgöz Roman Hemşerilerini İftarda Ağırladı 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Roman hemşerilerini Mevlana Kapalı Pazaryeri kompleksinde düzenlenen iftar yemeğinde ağırladı.

Başkan Büyükgöz, Roman hemşerilerini iftar yemeğinde ağırladı. Mevlana Mahallesi’nde bulunan kapalı pazaryeri kompleksinde düzenlenen iftar yemeğine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Muharrem Poyrazoğlu, İnönü Mahalle Muhtarı Dumuş Karabuga, Mevlana Mahalle Muhtarı Hüseyin Öztürk, Gaziler Mahalle Muhtarı Metin Topçu, Romanların kanaat önderi Yaşar Şencan, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

HEPİMİZ BİRİZ VE BERABERİZ

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Davetimize icabet edip teşrif ettiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. İftarımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sizler ve bizler için önemli bir gün olan Dünya Romanlar Günü öncesinde bu iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eşref-i Mahlukat yani yaratılanların en şereflisi insanlar olarak, hepimiz kardeşiz hepimiz biriz ve beraberiz. Ramazanınız mübarek olsun. Ailelerimizle birlikte bayrama erişmeyi Rabbim nasip eylesin inşallah. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

ÜLKEMİZİN ASLİ UNSURLARINDAN

Başkan Büyükgöz’ün ardından selamlama konuşması yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ise şu ifadelere yer verdi: “İftarımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. İnşallah bayrama da huzurla ve mutlulukla ulaşırız. Bu ülke hepimizin. Sizler ülkemizin birçok asli unsurundansınız. Tuttuğum oruçların kabul olmasını Rabbimden niyaz ederim. Allah’a emanet olun.” Romanların kanaat önderi Yaşar Şencan da Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ev sahipliğinden ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Büyükgöz Roman Hemşerilerini İftarda Ağırladı 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!