Başkan Büyükgöz Öğrencilerin Her Zaman Yanında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Büyükgöz Eğitime Desteğini Sürdürüyor;

Başkan Büyükgöz Öğrencilerin Her Zaman Yanında

Yücel Boru Fen Lisesi’nde okuyan öğrencilere misafir olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye tarafından okul yurtlarına kazandırılarak, sportif malzemeleri tefrişatı da tamamlanan spor salonlarını öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte açtı.

Başkan Büyükgöz, Yücel Boru Fen Lisesi’nde okuyan öğrencilere misafir oldu. Okul idarecileri tarafından karşılanan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, öğle yemeğini öğrencilerle birlikte  yedi. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi tarafından okul yurtlarına kazandırılarak, sportif malzemeleri tefrişatı da tamamlanan spor salonlarını öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte açtı.

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kesen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz derslerinde başarılar dilediği gençlere, kendilerini farklı alanlarda da geliştirmeleri ve sporla haşır neşir olmaları öğüdünde bulundu. Yücel Boru Fen Lisesi’nde okuyan öğrencilerin okula katkılarından dolayı teşekkür ettiği Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi. Yücel  Boru Fen Lisesi okul idarecileri de katkılarından ve desteklerinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkürlerini iletti.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Büyükgöz Öğrencilerin Her Zaman Yanında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!