Başkan Büyükakın, Ayşe Keşir’i konuk etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Büyükakın, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile beraberindeki heyeti makamında konuk etti

Başkan Büyükakın, Ayşe Keşir’i konuk etti

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda programına katılmak üzere Kocaeli’ne gelen Keşir’e AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve teşkilat üyeleri de ziyarette eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun da hazır bulunduğu birliktelikte nazik ziyaretleri için Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’e teşekkür eden Başkan Büyükakın, kent genelinde yaptıkları hizmetler hakkında konuklarına bilgi aktardı.

“ANNE ŞEHİR PROJEMİZİN TOPLAM ÜYE SAYISI 81.853’DÜR”

Kadın ve Aile konusunda çok önemli hizmetler ortaya koyduklarını, 12 ilçede 96 personel, 10 tesis ve 12 açık alanda 34.615 katılımcı ile eğitimlere devam ettiklerini konuklarına ifade eden Başkan Büyükakın, “Anne Şehir projemizin toplam üye sayısı 81.853’tür. Fiziksel Aktivite, Rekreatif Faaliyetler, Okul Öncesi Eğitimi, Psikolojik Danışmanlık Hizmeti, Diyetisyen Hizmeti, Fizyoterapi Hizmeti, Atölye Çalışmaları, Sosyal Kültürel Etkinlikler ve Eğitim Hizmetleri birçok alanda kadınlarımızla birlikte ailelerimize önemli hizmetler ortaya koyuyoruz. 2021 yılında 10.150 katılımcımıza fiziksel aktiviteler, 959 anne ve çocuğumuz ile etkinlikler gerçekleştirdik. Beş diyetisyenimizle 6510 katılımcımıza sağlıklı beslenme ve ölçüm hizmeti verdik” ifadelerini sarf etti.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’I TEBRİK ETTİ

“2022 yılında Kadın ve Aile hizmetlerimizin daha etkin ve verimli olması için çalışmalarımızı 3 başlık altında yürüteceğiz” diyen Başkan Büyükakın, “Kadın ve Aile Şura ve Çalıştayı’nın çıktıları ile çalışmalarımıza yön verici projeler üretilmesini planlamaktayız” şeklinde konutu. Misafirperverliği için teşekkür eden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, başarılı çalışmaları nedeniyle Başkan Büyükakın’ı ayrıca tebrik etti. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Büyükakın, Ayşe Keşir’i konuk etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!