Tahir Büyükakın

Başkan Bozkurt’tan “17 Ağustos” mesajı 

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt, 17 Ağustos Marmara Depreminin 22. yılında acıların unutulmadığını belirterek, bir daha aynı acıların yaşanmamasını diledi.

Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt, 17 Ağustos büyük Marmara depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Bozkurt yayınladığı mesajında; “Gerek büyüklük, gerekse etkilediği alan açısından yüzyılın en büyük depremlerinden biri olan 17 Ağustos 1999 depremi üzerinden 22 yıl geçti. Ülke olarak büyük bir yasa boğulduk, yüreğimiz yandı. Üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen halen travmaları süren bir afetin yıl dönümünü yaşıyoruz. Biliyoruz ki deprem bir doğa olayıdır ve önlememiz mümkün değildir. Ancak, depremlerin birer afete dönüşmesini engellemek bizim elimizdedir. Bunun yolu bilimsel esaslar çerçevesinde etkili denetim ve kontrol mekanizmalarının benimsendiği bir yapıdan geçmektedir. Bizlere düşen görev ise depremi unutmamak ve unutturmamaktır. Yüce Allah´tan milletimize bir daha böyle acılar yaşatmamasını diliyor, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Bozkurt’tan “17 Ağustos” mesajı 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!