Tahir Büyükakın

Başkan Bıyık’tan Miraç Kandili mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Muzaffer Bıyık, yükseliş ve arınma olarak kabul edilen Miraç Kandili’nin günahlarımızdan ve hastalıklardan arınmaya vesile olmasını diledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm İslam aleminin kandilini tebrik ederken mesajında şu ifadelere yer verdi: “İslam Âleminde  ‘Allah’a yükseliş ve arınma’ olarak kabul edilen Miraç Kandili’nin günahlarımızdan ve hastalıklardan arınmaya vesile olmasını dilerim. Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin (sav) yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. İçerisinde büyük hikmetler barındıran mübarek Miraç Kandili’nin ve üç ayların, birlik ve kardeşliğimize vesile olmasını dilerim. Müslümanlar için büyük önem arz eden böyle güzel bir vaktin faziletlerinden faydalanarak, savaşın ve kötülüklerin yerini barış ve iyiliğin, birlik ve beraberliğin almasını sağlayalım. Gönül dünyamızı kirleten duygulardan arınıp, sevgi ve kardeşlik hislerimizi güçlendirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle pek çok mucizeyi bünyesinde barındıran bu kutlu gecenin, ülkemiz ve dünyaya barış getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder, vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten duygularımla tebrik ederim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Bıyık’tan Miraç Kandili mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!