Tahir Büyükakın

Başkan Bıyık’tan Bakan Kurum’a Kentsel Dönüşüm brifingi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Bıyık’tan Bakan Kurum’a Kentsel Dönüşüm brifingi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir dizi temaslarda bulunmak için Kocaeli’ne gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Darıca’da yapımı tamamlanan 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında brifing verip desteğinden dolayı teşekkür etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir dizi temaslarda bulunmak için Kocaeli’ne gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Emek Mahallesi’nde kısa sürede tamamlanan ve ilk etapta tapuların dağıtıldığı 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında detaylı bir brifing verdi.

BAKAN KURUM’A DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili bir sunum dosyası hazırlatan ve Bakan Murat Kurum’a detaylı bir şekilde bilgi veren Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hem Büyükşehir Belediyesi hem de Bakanlığın desteği ile ilçenin kanayan yarası olan kentsel dönüşüm projesini tamamladıklarını belirterek Bakan Kurum’a desteği için teşekkür etti. İlçede başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, yapılan hizmetler ve planlanan projelerle ilgili de bilgi veren Başkan Muzaffer Bıyık, 329 dairelik kentsel dönüşüm projesinin tamamının bittiğini ifade ederek Bakan Murat Kurum’u yakında düzenleyecekleri tapu dağıtım törenine davet etti.

DARICA’DAKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİ İNCELEDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sunum dosyasından projenin detaylarını incelerken Bakanlık olarak kentsel dönüşüme ciddi önem ve destek verdiklerini kaydetti ve Darıca Belediyesi’nin önemli bir projeyi başardığını ifade ederek Başkan Muzaffer Bıyık’ı tebrik etti. Kocaeli’nin tamamında kentin gelişimine yönelik projeleri takip ettiğini ve Kocaeli’ni önemsediklerini belirten Bakan Kurum, yerel yönetimlerin hazırladığı projelere Bakanlık olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Muzaffer Bıyık da Darıca’ya göstermiş olduğu yakın ilgi ve kentsel dönüşüm projesine verdiği destekten dolayı Bakan Kurum’a teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Bıyık’tan Bakan Kurum’a Kentsel Dönüşüm brifingi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!