Tahir Büyükakın

Başkan Bıyık, sabah namazında vatandaşlarla buluşuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Bıyık, sabah namazında vatandaşlarla buluşuyor

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hemen her gün farklı bir camide namaz kılıp ardından vatandaşlarla birlikte kahvaltı yapıyor.

Darıcalılar, sabah namazının feyz ve bereketinden istifade etmek için hemen her sabah farklı bir camide buluşuyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da vatandaşlarla birlikte sabah namazını kılıyor. Sabah namazından önce sohbet ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı ve tesbihat ile tamamlanıyor. Camii çıkışı ise cemaate çorba ikram ediliyor. Her sabah farklı bir mahallede gerçekleşen sabah namazı buluşmalarında bu kez adres Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Karatoprak Cami oldu. Başkan Bıyık’a AK Parti Darıca İlçe Başkanvekili Hamza Doğan, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Başkan Muzaffer Bıyık, Karatoprak Camii’nde vatandaşlarla beraber sabah namazını kıldı. Kılınan sabah namazının ardından Başkan Muzaffer Bıyık, cemaat ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Başkan Muzaffer Bıyık, kahvaltı esnasında vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyerek not aldı. Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, sabah namazı programlarının da süreceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Bıyık, sabah namazında vatandaşlarla buluşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!