Tahir Büyükakın

Başkan Bıyık, Ramazanda dernekleri ziyaret ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Bıyık, Ramazanda dernekleri ziyaret ediyor

Darıca için canla başla çalışan ve her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan ayında da vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye özen gösteriyor. Her akşam iftar sonrası derneklerle çay sohbetinde bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, dernek yönetimleri ve vatandaşlarla çay içip hasbihal ediyor.

HER AKŞAM FARKLI MAHALLEDE

11 ayın sultanı Ramazan, Darıca’da bir başka güzel yaşanıyor. Darıca Belediyesi tarafından ramazan geleneklerinin yaşatılması için mahallelerde Ramazan şenlikleri düzenlenirken teravih namazı sonrası da Osmanlı şerbeti ikram ediliyor. Ramazan’ın anlamına uygun hareket eden Darıca Belediyesi, yardıma muhtaç aileleri de unutmuyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da her akşam farklı bir mahallede ev ziyaretleri yaparak ihtiyaç sahibi ailelere konuk oluyor ve sorunlarını paylaşıyor. Gittiği her mahallede esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, iftar sofralarına konuk olduktan sonra mahalle sakinleriyle çay sohbetlerine de katılıyor. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek Darıcalılarla bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşlarla çay eşliğinde hasbihal ediyor.

DERNEKLERE KONUK OLUYOR

Her zaman Darıcalılarla iç içe olma sözü veren ve Ramazan ayı boyunca her akşam farklı sivil toplum kuruluşları ile dernekleri de ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dernek yönetimleri ve vatandaşlarla çay sohbetlerinde bir araya gelerek hasbihal ediyor. Yöre dernekleri ile ramazanın bereketini paylaşan Başkan Muzaffer Bıyık, iftar sonrası sahura kadar toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet edip taleplerini dinliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Bıyık, Ramazanda dernekleri ziyaret ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!