Başkan Bıyık, AA’nın yılın fotoğrafları oylamasına katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Bıyık, AA’nın yılın fotoğrafları oylamasına katıldı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık , Anadolu Ajansı’nın (AA) “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Başkan Muzaffer Bıyık, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği “haber”, “yaşam” ve “spor” kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.

Spor kategorisinde Tokyo 2020 olimpiyatlarında altın madalya kazanan Milli okçu Mete Gazoz’un sembolleşen selamının yer aldığı “Şampiyon Mete Gazoz” adlı fotoğrafı tercih eden Başkan Muzaffer Bıyık, yaşam kategorisinde Kars’ta bir grup gönüllünün Kurban Bayramı’nda çocuklara oyuncak dağıtımı sırasında oyuncak isteyen 75 yaşındaki Nadime Demirbaş’ın “mutluluk gözyaşları” fotoğrafına oy verdi.

Bıyık, “haber” kategorisinde ise Katamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde bir bölümü çöken Kuran kursunun yer aldığı “selin yıktıkları” başlıklı fotoğrafa oy verdi. Oylamaya sunulan fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, fotoğrafları seçerken zorlandığını vurguladı ve emeği geçen AA çalışanlarını tebrik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Bıyık, AA’nın yılın fotoğrafları oylamasına katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!