Başiskele Sosyal Hizmet Merkezi İçin İmzalar Atıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim
Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde kiralama yoluyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne tahsis edilen 386 metrekare kapalı alandan oluşan Sosyal Hizmet Merkezine ait protokol, Vali Seddar Yavuz tarafından onaylandı.
Makam toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Kamil Tüylüoğlu katıldı.

Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Kamil Tüylüoğlu’nun protokol detaylarına ilişkin yaptıkları konuşmaların ardından bu merkezin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yapmış olduğu konuşmalarında; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiç olmadığı kadar sosyal politikalar alanında büyük devrimler gerçekleştirmiştir. Özellikle dezavantajlı grupların toplumla entegrasyonu, eğitimi, rehabilitasyonu konularında çok önemli çalışmalar yapılmıştır, yapılmaya devam edilmektedir. Hatta iddialı bir şekilde söyleyebilirim ki dünyanın birçok gelişmiş ülkesinin sağlayamadığı imkânları bu dönemde vatandaşlarımıza sağlamış bulunuyoruz. Bugün çok güzel bir iş birliği için bir aradayız. Özellikle sosyal hizmet merkezlerimiz bizim dezavantajlı gruplara hizmet verdiğimiz en önemli kurumlarımızdır. Hizmeti vatandaşın ayağına götürmek anlamına geliyor. Değerli Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az, bu alana ne kadar yatırım yapsak, ne kadar vatandaşımızın ayağına hizmet götürsek azdır. Böyle bir binanın tahsisi, içinin tamiratı ve tadilatını gerçekleştirip bize böylesine hazır bir ortamı hazırlaması vesilesiyle çok kıymetli Belediye Başkanımıza, ekibine ve yine gayretle çalışan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Bu şekilde güzel hizmetlere vesile olacak iş birliklerinin artarak devamını temenni ediyorum. İnşallah bu şehirde ulaşamadığımız hiç kimse kalmayacak.” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri Sosyal Hizmet Merkezine ait protokolü hayırlı olsun dilekleriyle imzalayarak, günün anısına fotoğraf çektirdiler
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başiskele Sosyal Hizmet Merkezi İçin İmzalar Atıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!