Tahir Büyükakın

Başhekim Güneş’ten aşı olan gençlere hediye….

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim
Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş aşı olacak gençlere hediye verecek. Başhekim Güneş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer verdi: “Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Farkındalık Oluşturacak Aşı Kampanyası
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 12-13 Ağustos 2021 tarihlerinde ayrı ayrı olmak üzere aşısını olacak 18-25 yaş arasındaki gençlere hastane başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’in kaleme aldığı “ Yorgun Mısralar” adlı şiir kitabı hediye edilecektir. 12 Ağustos Perşembe 60 adet, 13 Ağustos Cuma günü 60 adet olmak üzere 120 kişiye dağıtım yapılacaktır.
Hastane Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş “ Gençler bu ülkenin geleceği sigortasıdır. Onları sağlıklı olarak görmek ve bunu başarmak vatanımızın geleceğini güven altında tutmamızı sağlayacaktır. Her yaşta insanımızı kaybetmek ne kadar acı ise, ay yıldızlı bayrağımızı siyasi, ekonomik olarak ayakta tutacak olan bir gencimizi kaybetmek de bizi ziyadesiyle üzecektir.
Başhekim Güneş; Bayrağımızı dalgalandıran bilekler eksilmesin, düşmana korku verecek yumruklar eksilmesin.
Gençler ! Güzel kardeşlerim sizleri aşı olmaya sağlıklı kalmaya davet ediyorum. Sizler bize her zaman lazımsınız” ifadelerine yer vererek hem aşının önemine hemde gençlerimizin bu yolda ki önemine dikkat çekti.”
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başhekim Güneş’ten aşı olan gençlere hediye….

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!