Tahir Büyükakın

Balören Köyüne değer katan hizmet

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İzmit’in Balören Köyünde yaşayanların talebini değerlendiren Büyükşehir tarafından zorlu kış şatlarına rağmen köye çok amaçlı spor aletleri konuldu

Balören Köyüne değer katan hizmet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zorlu hava koşullarına rağmen vatandaşa hizmet etmeyi aksatmıyor. Vatandaşın talebi üzerine İzmit’in Balören Köyüne, 4 adet spor aleti ve kamalye konuldu.

PARK BAHÇELER GÖZ DOLDURDU
Kırsal hayat kültürünü şehir kültürüne yakınlaştırmayı kendisine vizyon edinen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgede yaşayan vatandaşlara sosyal bir yaşam tarzı imkanı sunuyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından Balören Köyü’nde yaşayanlar tarafından talep edilen 4 adet spor aleti ve dinlenmeleri için japon kamelya yerleştirildi ve vatandaşın hizmetine sunuldu. Zorlu hava koşullarına rağmen vatandaşın hizmetini ertelemeden zamanında hizmete sunulmasına sağlayan Park ve Bahçelerin bu hizmeti göz doldurdu.

İNSANA DEĞER KATAN HİZMETLER
Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların ilçe merkezlerindeki gibi sportif faaliyetler yapabilmesini ve insan hayatına değer katan çalışmaları sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde birçok köyde yaşlısının ve gencin spor yapabilmesini sağlayan spor alanları oluşturmaya devam ediyor. Balören muhtarı tarafından talep edildi park bahçeler talebi ertelemedi ve çok amaçlı 4 adet spor aleti, japon kamelya yerleştirdi. Vatandaşın hayatına değer katacak bu çalışmayla bölge halkının da beğenisini kazandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Balören Köyüne değer katan hizmet

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!