Bakan Varank’tan gazeteci Uslu’ya ziyaret…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası’ndaki  çiftliğinde yıkım çalışmalarını takibi sırasında 4 barbarın saldırısına uğrayan  İhlas Haber Ajansı  muhabiri Mustafa Uslu’yu Darıca Sıra Söğütler Mahallesi’ndeki evinde  ziyaret etti.

BAKAN VARANK’TAN “MAFYALIK” DEĞERLENDİRMESİ

Gazeteci Uslu’nun kanlar içindeki görüntüsünden çok etkilendiğini söyleyen Bakan Varank, “Bedelini ödemesi lazım. Genel başkanının da ödemesi lazım. Yolsuzluk yapıyorsun, üstüne şiddet uyguluyorsun. Bunun altından kalkamamaları lazım” dedi. Bakan Varank uygulamayı “mafyalık” olarak değerlendirdi.  Bakan Varank saldırının takipçisi olacağını söyledi. Gazeteci Uslu ise saldırganlardan şikayetçi olduğunu ve konunun yargıda olduğunu ifade etti. Bakan Varank, gazeteci Uslu’ya kırılan  drone kamerasının yerine yenisini hediye edeceğini söyledi. Bakan Varank her fırsatta “iktidara istifa çağrısında bulunan Lütfü Türkkan bu saldırıdan sonra da istifa edecek mi? diye sordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Varank’tan gazeteci Uslu’ya ziyaret…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!