Bakan Kurum’dan “Millet Bahçesi” müjdesi…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bugün Gebze’ye geldi. Eski Askeri Kışla’nın Millet Bahçesi’ne çevrileceği alana gelen bakan Kurum, burada incelemelerde bulundu. bakan Kurum’u Gebze’de Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile ilgili görevliler karşıladı. Bakan Kurum , Gebze Millet Bahçesi alanını inceledikten sonra şu açıklamada bulundu:

“MİLLET BAHÇESİ GEBZE’MİZE HAYIRLI OLSUN”

“Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu millet bahçesi projelerimize 81 ilimizde devam ediyoruz. Bu kapsamda şu, an 278 millet bahçesi projelendirilmiş 44 tanesinin imalatı tamamlanmış diğerleri de proje aşamasında yapım aşamasında devam etmektedir. Toplam yatırım değerleri 16 milyar lirayı buldu. Tabii millet bahçeleri sadece yeşil alandan ibaret değil. Bulunduğu konum itibariyle şehirde her insanımızın buraya yürüme mesafesinde ulaşabileceği her türlü ihtiyaclarını giderebileceği, sadece şu an bulunduğumuz alan Gebze ye hizmet etmeyecek. Kocaeliye de hizmet edecek İstanbulumuza da hizmet edecek. Ve işlev olarakta baktığımızda depremde toplanma alanı vazifesi görecek şehrin içinde insanlarımız burada çocuklarıyla komşularıyla camiden Çıktıkları zaman arkadaşlarıyla sohbet edebilecekler spor yapabilecekler yürüyüş yapabilecekler gençlerimiz buradaki kıraathanelerde illet kıraathaneleri nde kütüphanelerinde hem ders çalışacak hem de bu doğal güzellikten istifade edebilecekler şu anda bulunduğumuz Gebze Millet bahçesi İnşallah Ocak ayında ihalemiz gerçekleştireceğiz 400 dönüm alan Üzerinde yapılacak olan millet bahçemizin yatırım değeri 100 milyon liranın üzerinde olacak içerisinde kıraathane mize yürüyüş alanlarımız spor alanlarımız bisiklet yollarımız hem mahallemize Hem millet bahçesine hizmet edecek camimiz kaymakamlığımızın buradaki alana taşıyacağız ve Burası artık Gebze’de 7’den 70’e tüm Vatandaşlarımızın nefes alacağı hayat bulacağı bir alan haline gelecek Bu çerçevede hem Büyükşehir Belediye başkanlığımız da hem Gebze belediye başkanlığımız, toplu konut idaresi başkanlığımız da bakanlığımız ortaklaşa yürütüyor. 2021 yılında temelleri atılıp, nasip olursa 2021 yılında da büyük bir oranda inşaatımızı tamamlamayı hedefliyoruz 2023’e giden yolda güçlü Gebze güçlü Kocaeli güçlü Türkiye anlayışıyla hem yeşil alanlarımızı deprem alanlarımızın sayısını miktarını artırıyoruz hem de şehirlerimizi deprem riskine karşı koruyacak kentsel dönüşüm deprem dönüşüm çalışmalarımızı kararlı bir şekilde yürütüyoruz Gebze Millet bahçemizin şimdiden Gebze Kocaeli mize hayırlı olsun”

microsoft project 2016 lisans satın al

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Kurum’dan “Millet Bahçesi” müjdesi…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!