Aydın ve Karaman’dan Kaya’ya Ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim


Bölgemiz iş dünyasının başarılı isimlerinden Ali Kemal Aydın ve Tatlıkuyu Mahallesi Muhtarı Cevat Karaman, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

AK parti Gebze ilçe binasında gerçekleşen ziyarette İş insanı Ali Kemal Aydın, özel tasarım olarak imal edilmiş 3 boyutlu Atatürk portresini Başkan Kaya’ya hediye ederken “ Sayın Kaya bizim hem Trabzonlu olması hem de yıllarca mesaisini Gebze’nin menfaatleri için harcamış, genç yaşına rağmen bölgemiz siyasetinin en tecrübeli isimlerinden biridir.  Ülkemiz ve bölgemiz pandemi  nedeni ile zor günler yaşıyor. Bu mücadelede hepimizin birlik ve beraberlik içinde bir tavır alarak ilgili makamlarca açıklanan kurallara harfiyen uymak sureti ile bir an evvel bu salgın sürecini atmamız gerekiyor. Başta sağlık çalışanları olmak üzere salgının her aşamasında insan hayatını ön plana alarak mücadeleye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. İlçemizde bu konuda her an kapısını çalabileceğimiz, her an telefonla ulaşabileceğimiz siyasi kimliklerin var olması hepimiz için büyük avantaj. Sayın başkan işte bu isimlerden biri. Görevinde üstün başarılar diliyorum kendilerine.” Dedi
KAYA: ” ZİYARETTEN MEMNUNİYET DUYUYORUZ”
Bölgemiz siyasetinin genç ve başarılı temsilcilerinden AK Parti ilçe yöneticisi Enes Yaylak’ında hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ise “ Hem Ali Kemal beyi, hem de kıymetli muhtarımızı ağırlamaktan çok mutluyuz. Gebze’nin ortak değerleri ve menfaatleri için siyasi nöbetimize tüm gayretimizle devam ediyorum. Malum çok zor bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Her gün her an pandemi nedeni ile çevremizden kötü haberler alıyoruz. Bilim kurulumuzun tavsiyeleri ile alınmış olan tedbirlerin kısa sürede ülkemiz genelinde sonuç vereceğine inanıyoruz. Virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Ali Kemal Aydın abimize ve muhtarımız Cevat Karaman’a ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman her saat Gebze halkının hizmetinde ve yanındayız. Bu anlamlı hediyeleri içinde kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydın ve Karaman’dan Kaya’ya Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

2 Yorum

  1. 11 Aralık 2020, 00:31

    Düşünce ve bilgi paylaşımınıza TEŞEKKÜRLER… SİZ varsanız BİZ varız… SELAMLAR – SEVGİLER…..

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!