Arslantürk Koleji faaliyete geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yaklaşık 2 yıldır eğitim sektöründe İlim Kolejine dahil olarak faaliyet gösteren Arslantürk Ailesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Arslantürk basın açıklaması yayınladı. Arslantürk açıklamasında;

“Aslantürk ailesi olarak Yaklaşık iki yıl önce eğitim sektörüne adım attık. 2015 yılında kurulan İlim Koleji ailesine dahil olduk. Çocukluğumuzdan beri ticari hayatın içinde bulunarak birçok tecrübe edindik, bu tecrübeleri gençlerimizin hayatına dokunacak tarafa yönlendirmek gerektiğine inanıyorum. Geleceğe dair ülkemizi daha ileriye taşıyacak çocuklarımızı yetiştirmek için vereceğimiz emeğin çok değerli olduğunu her fırsatta dile getirmeye çalıştım. Söylemle kalmayıp eyleme geçelim derken kendimizi sektörde bulduk. İnanmak başarmaktır sözü her daim benim felsefeme uymuştur. Aziz ve kıymetli milletimizin refahı ve huzuru İçin elimizden geleni her alanda yapabilmek için mücadele etmeye gayret ediyoruz. Yaşadığımız tecrübeleri gençlerimize aktarabilirsek belki onların yarınlarına katkı sağlayabiliriz. Sosyal projelerle birçok iş insanı abilerimizden edindiğimiz kıymetli tecrübeleri yaşamımıza koyup, iş dünyasında kullanıp değere dönüşmesine vesile olduk. Yaşam boyunca başta kıymetli ailemizden, eğitimcilerimizden, değerli büyüklerimizden edindiğimiz tecrübe,Bilgi ve birikimlerimizle tüm samimiyetimizle hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu camiaya girmek için uzun yıllar birçok eğitimci hocalarımızla istişareler ettik, hepsinden farklı tecrübeler edindik. Tüm samimiyetimizle inanarak yaptığımız istişarelerde bize zaman ayıran değerli eğitimci abilerime buradan tekrar çok teşekkür ediyorum. Her daim onların yanında olduğumu bilmelerini istiyorum. İlim Koleji ailesine girmeme vesile olan değerli can kardeşim İsmail Keskin,e , değerli büyüğüm Telat Coşkun abime, ve bana çok inanan ve güvenen Nevzat Coşkun abime çok teşekkür ediyorum. Eğitim zorlu ve meşakkatli bir sektör olmakla birlikte sorumluluk isteyen bir mecra olduğuna tekrar şahit olduk. Zaman ayırmadan ve bedel ödemeden başarı asla olmaz. Bu hizmet yolunda bana inanan değerli abilerimin görev ve sorumluluğu bana inanarak ve güvenerek bana bırakmaları daha çok mücadele etmeme vesile olacaktır. Bu kutlu yolda en iyisini yapma şiarıyla mücadeleye devam ederken, Dahada güçlü olmak adına okulumuzun yeni bir marka ile yola devam etme kararını aldık. Yıllarca emek verdiğimiz büyüttüğümüz şirketimiz olan Soy adımızı koyduğumuz Aslantürk markasını eğitim camiasınada taşıyarak Aslantürk Koleji olarak devam etme kararı aldık. Ahlaklı, Erdemli, liyakatli, ufuklu,özgüvenli çocuklar yetiştirmek için rabbimin İzni ile çalışacağız. Bize bu yolda inanan güvenen tüm velilerimize verdiğimiz sözü tutmak İçin tüm ekibimizle çalışacağız. Aslantürk Koleji olarak her bir çocuk geleceğimizdir diyerek, tüm kalbimizle inanarak hizmete devam edeceğiz. Bu kutlu yolda bize inanan güvenen tüm dostlarımıza arkadaşlarımıza büyüklerimize teşekkür ederiz. Rabbim bu kutlu yolda hizmet aşkı İle çalışacak tüm eğitimci hocalarımıza hayırlı hizmetler etmeyi nasip eylesin. Eğitim öğretim sezonunda yarı yıl karnelerini alan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, hayat boyu başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. “ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arslantürk Koleji faaliyete geçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!