Tahir Büyükakın

Altyapı Ve Üstyapı Çalışmaları Gerçekleştiriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İsu 33 Şantiye İle Altyapı Ve Üstyapı Çalışmaları Gerçekleştiriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, 2022 yılı yatırım programı kapsamında Kocaeli genelinde 33 şantiye ile altyapı ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Havaların ısınması ile birlikte yoğunlaşan çalışmaları değerlendiren İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, “Mutlu Şehir Kocaeli için gece gündüz demeden çalışıyoruz. ”dedi.

ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTIRILDI.

Altyapıda sıfır problem ve küresel ısınmaya karşı suda kayıp kaçakların gelişmekte olan ülkeler seviyesine getirilmesi için içme suyu hatlarının yenilenmesi, suyun depolanması için yeni depoların yapılması, nüfusun sürekli artışı ile birlikte ekonomik ömrünü tamamlayan kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ve fosseptik kuyuların yapılması yanı sıra ani yağışlar ve su birikintilerine karşı yağmursuyu altyapı hattı ile dere ıslahı çalışmaları gerçekleştiriliyor.Yoğun kar ve yağmur yağışı ile birlikte sert geçen kış aylarına rağmen altyapı yatırımlarını sürdüren KBB İSU Genel Müdürlüğü, havaların ısınması ile birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdı.

YENİ İHALELER İLE ARTACAK

Kocaeli’nin 12 ilçesinde program çerçevesinde yapımı süren yatırımlar için 33 ayrı şantiye kuruldu. Bu şantiyelere bağlı onlarca ekip, sahada altyapı hatları ile kazı alanlarının çökme sürecinin ardından üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Yapımı süren yatırımlar ile Kocaeli geneli şantiye alanına dönüştü. İhale süreci devam eden ve yeni yapılacak ihaleler ile birlikte İl genelinde şantiye sayıları 50’yi geçecek.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Yapılan çalışmaları değerlendiren İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın “Mutlu Şehir Kocaeli” vizyonu çerçevesinde altyapı ve üstyapı yatırımları gerçekleştirdiklerini söyledi. Kurum olarak altyapıda öncü olduklarını belirten Genel Müdür Ali Sağlık, hava şartlarının ısınması ile birlikte yatırımlarını artırdıklarını vurguladı. İSU Genel Müdürü Sağlık, “Kocaeli genelinde 33 şantiye ile altyapı yatırımlarımızı hızlandırdık. Bu şantiyelere bağlı onlarca ekip ile sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki gün ve aylarda yapılacak ihaleler ile birlikte bu sayıyı artıracağız. Hedefimiz altyapı hattı çalışmalarını kısa sürede tamamlamaktır. Ardından altyapısı tamamlanan kazı alanlarında hızlı bir şekilde üstyapı çalışmalarına gireceğiz. Şu an Kocaeli genelinde birçok ilçede altyapı çalışmalarını yoğunlaştırdık. Ekipler bir yandan asfalt serim ve yama çalışmaları bir yandan da parke ve bordür çalışmaları gerçekleştiriyor. Başkanımızın hizmet vizyonu çerçevesinde gece gündüz demeden halkımız için çalışıyoruz. ”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altyapı Ve Üstyapı Çalışmaları Gerçekleştiriyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!