AKER Ailesi İftar’da Buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AKER Ailesi İftar’da Buluştu

Başarılı ve özverili çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Aker Holding’in personeli İftar programında bir araya geldi.

AKER Holding çalışanlarını iftarda bir araya getiren Eren Ertuğrul Işık, “Daha kalabalık daha aile kavramını anladığımız bu yıllarda geleneksel iftar yemeğinde hepiniz hoş geldiniz, Aralık ayında yılbaşı gecesinde sizlere bir sürprizimizi paylaşmıştım, ERC OSGB ile bir birlikteliğimiz oldu demiştim birlikte büyük işlere imza atıyoruz. Güzel bir haber daha vereceğim sizlere uzun süredir yürüttüğümüz bir iş vardı. Bir OSGB ile birleşme kararı aldık 3-4 kişi ile yürüttüğümüz ve imzaları attığımız bir OSGB ile de 1 Mayıs itibari ile birleşiyoruz.” dedi

“Bölgenin en iyisi olmaya çalışıyoruz” diyen Eren Ertuğrul Işık, elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyoruz. AKER Ailesinin içerisinde anlaştığımız firmadan gelen arkadaşlarımız da var. Akın Akademi 35 personeli ile birlikte aramıza katılacak. Biz onlarla olmaktan mutluyuz, onlarda bizimle birlikte bu yolda yürümekten mutlu. Her geçen gün büyüyoruz bugün bir adım daha attık. Bütün arkadaşlarıma hayırlı iftarlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKER Ailesi İftar’da Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!