Tahir Büyükakın

Ağrılılar, Başkan Büyükakın’ı ağırladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Ağrılılar Derneği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ı dernek lokalinde ağırladı.

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı DoöçDr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Dilovası Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, İSU Dilovası Şube Müdürü Özay Numan Yandık, Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetiminin misafiri oldular.

BAŞKAN BOZKURT; “FARKLI OLMAK İSTİYORUZ”

Dernek lokalinde konuklarını ağırlayan Başkan Bozkurt, misafirleriyle yakından ilgilenirken, ziyarette yaptığı konuşmasında “Ağrılılar Derneği olarak geçtiğimiz yıl yapılan kongre sonrası üyelerimizin desteği ile yönetici arkadaşlarımızla görevi devraldık. Göreve başladığımız günden bu yana dar milliyetçiliği ve düz hemşeri dernekçiliği yapmak yerine yaklaşık 40 yıldır yaşadığım Dilovası’nda tüm sosyal sorunlarına eğilebilen, kahve kültüründen uzak, insanların pekiştiği bir dernekçilik yapmak istedik. Farklı olmak istiyoruz. Kapımız hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm Dilovalılara açık olsun istedik. Genç bir ekiple çıktığımız bu yolda yaklaşık bir yıl içinde pandemi süreci olmasına karşın, sosyal sorumluluğu ön planda tutarak çalışmalarımızı yapmaya hemşerilerimizle birlikte Dilovası’nda ki vatandaşlarımızın bu zorlu süreçte yanında olmaya çalıştık. Güzel çalışmalara da hep birlikte imza attık. Güzel tepkiler aldık ve doğru yolda olduğumuzu gördük. Bundan sonra ki süreçte de tüm hem Ağrılı hemşerilerimiz hemde tüm Dilovalı vatandaşlarımız için güzel projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi’nin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. İlçemiz genelinde güzel çalışmalara imza atıldığına şahit oluyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu çalışmaların devamıyla birlikte ilçemiz daha yaşanılabilir bir Dilovası olacağına inanıyoruz. Ziyaretinizden dolayı da tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

DİLOVASI İÇİN GÜZEL GELİŞMELERİ YAŞIYORUZ

Bozkurt’un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı konuşmasında “Bizleri bugün burada ağırlayan Dernek Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Dilovası Belediyesi olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin ilçemize ve vatandaşlarımıza elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Yaklaşık üç yıllık hizmet sürecimizde ilçemiz adına güzel gelişmeleri hep birlikte yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Tabi bizlerin bu hizmetleri alabilmesi noktasından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve ekibinin büyük desteği olmuştur. Başkanımıza ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

DİLOVASI’NA KATKI YAPACAK PROJELER YAPMAK İSTİYORUZ

Ziyarette son olarak konuşan Başkan Büyükakın ise yaptığı açıklama da “Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimini yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. İnşallah ilerleyen süreçte genç yönetimi ile daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm Kocaeli’de olduğu gibi Dilovası’nın da ve Dilovası halkının da en güzel hizmetleri alabilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizim halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır. Biz halkımız için gönlümüzü vererek çalışıyoruz. Dilovası içinde önemli projelerimiz hayata geçmeye devam ediyor. Hastane yolunu yapıyoruz. Kapalı Semt Pazarı ve Katlı Otoparkımızın inşaatı devam ediyor. Diliskelesi’n deki sahil düzenlemesini yapıyoruz. Yeni parklarımızı yapıyoruz. Belediye binasının yıkılarak kent meydanı yapılması için çalışmamızı yapıyoruz. Dilovası’na katkı sağlayacak, Dilovası halkının refahını artıracak projeler yapmak istiyoruz.”dedi.

DERNEK YÖNETİMİ İLE HATIRA RESMİ

Sohbet ortamında devam eden ziyaret sonunda Başkan Büyükakın ve beraberindekiler Dernek yönetimi ve dernek ziyareti ile ilgili olrak günün anısına hep birlikte hatıra resmi çektirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ağrılılar, Başkan Büyükakın’ı ağırladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!