Adem Yıldız’dan Nevruz Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Adem Yıldız, Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yıldız mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’Baharın başlangıcını müjdeleyen ve aynı zamanda yeniden dirilişin, bolluğun ve bereketin sembolü olan Nevruz, bütün insanlığın kardeşçe bir arada yaşamasının sembolüdür.

Nevruz, zengin kültürümüzün değerlerini ve çeşitliliğini yansıtan, kardeş Türk Cumhuriyetleri ile aramızdaki milli ve kültürel bağlarımızı pekiştiren, geçmişten günümüze büyük bir coşkuyla taşıdığımız önemli zenginliğimizdir.

Orta Asya’dan Balkanlara kadar çok geniş bir coğrafyada binlerce yıldır kutlanan Nevruz, Birleşmiş Milletler tarafından da 2010 yılında Dünya Manevi Kültür Mirası Listesine dahil edilmiş ve 21 Mart Dünya Nevruz Bayramı olarak kabul edilmiştir. 

Nevruz artık bütün insanlığa mal olmuş, evrensel bir değer haline gelmiştir.  Bu duygu ve düşüncelerle, baharın ilk günlerinde doğanın uyanmasıyla yetişen Nevruz çiçeğinden ismini alan Nevruz Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar; bu Nevruz Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz, bölgemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adem Yıldız’dan Nevruz Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!