Vali Yavuz’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI 

Aziz Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyük Türk Milletinin çatısı altında; ırk, din, dil ve cemiyet farkı gözetmeksizin idare edilenlerle idare edenleri demokrasi çizgisinde buluşturan Cumhuriyet, milletin kendi egemenliğini kullandığı Devlet yapısıdır.

Tarihte olduğu gibi geride bıraktığımız günlerde de onurlu duruşuyla varlığına, istiklaline ve istikbaline sahip çıkan bu Aziz Millete karşı sadakatimiz, bizim en vazgeçilmez düsturumuzdur. Milletimizin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan eden Cumhuriyet, çağdaş dünyada hak ettiğimiz yeri alma kararlılığımızın da göstergesi olmuştur. Cumhuriyetle yönünü belirleyen ve muasır medeniyetler seviyesini aşma hedefini gerçekleştirmek için 98 yıldır büyük çaba gösteren Türkiye, yoluna kararlılıkla devam etmektedir.

Bilim ve teknolojide, kültür, sanat ve sporda her geçen gün daha da ön plana çıkan, kalkınmışlık ve gelişmişlik göstergeleri sürekli yükselen; Büyük Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti Devleti milletimizin azim ve kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacaktır. Sahibi bulunduğumuz Cumhuriyetin ve devletin bekası için her birimiz tek tek çok çalışmalı, görev ve sorumluluklarımızı bir zorunluluk olarak değil; vatan ve millet sevgisiyle, aşk ve şevk ile yerine getirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve ülkemize, milletimize hizmeti geçenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyor; Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Seddar YAVUZ

Kocaeli Valisi 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Yavuz’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!