8 Mart’a Özel Tiyatro

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İzmit Belediyesi Ve Marmara Koleji İş Birliğiyle

8 Mart’a Özel Tiyatro!

Kocaeli Marmara Koleji özel bir etkinliği ev sahipliği yaptı. İzmit Belediyesi’nin organizasyonuyla Prof. Dr. Türkan Saylan’ın hayatını anlatan “Türkan” adlı tiyatro oyunu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Marmara Koleji konferans salonunda, binlerce kadın izleyiciyle buluştu.

Bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle dikkati çeken Kocaeli Marmara Koleji, özel bir etkinlikle çok sayıda kadın misafiri ağırladı. İzmit Belediyesi’nin organizasyonuyla Prof. Dr. Türkan Saylan hayatını anlatan “Türkan” adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yapan okul, çok sayıda kadın izleyicinin bu oyunu izlemesine vesile oldu.

Prof. Dr. Türkan Saylan’ın hayatının tüm kadınlara ışık tutması amacıyla düzenlenen etkinlikte İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel birer konuşma yaptı. Yönetmenliğini Burak Soytemiz’in yaptığı, tiyatro oyuncusu Deniz Değirmenci’nin oynadığı tek kişilik oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
8 Mart’a Özel Tiyatro

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!