Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Kirazpınar’da Bayrak Töreninde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Kirazpınar’da Bayrak Töreninde

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz haftaya okul ziyaretiyle başladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bu hafta bayrak töreninde Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz haftaya okul ziyaretiyle başladı. Başkan Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte her hafta bir okula bayrak törenlerine katılarak konuk olmayı sürdürüyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bu hafta Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz’ü okulda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve okul idarecileri karşıladı. Saygı duruşunun ardından öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan Başkan Büyükgöz ve Kaymakam Güler ardından sınıfları ziyaret etti.

BOL BOL KİTAP OKUYUN

Ziyaret edilen sınıflarda öğrencilerle kısa bir süre sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara ders, ödev ve oyun dışındaki boş zamanlarını bol bol kitap okuyarak değerlendirmeleri öğüdünde bulundu. Sınıf ziyaretinin ardından öğretmenler odasına geçen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eğitimcilerle de bir süre hasbihal etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Kirazpınar’da Bayrak Töreninde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!