Tahir Büyükakın

Bilge Koleji ödüllendirildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Marmara Bilge Okulları yaptığı eTwinnig projeleri ile başarıdan başarıya koşuyor. Özel Marmara Bilge Koleji Anadolu Lisemiz Coğrafya Öğretmeni Yeşim TİRYAKi Başkanlığında yürütülen “DOĞANIN UYANIŞI ve BİYOÇEŞİTLİLİK” adlı projemizle ” eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü” aldı. Anadolu Lisemizin yanı sıra Ortaokulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Başak KURU Başkanlığında yürütülen “BREAKFAST CULTURE” adlı Proje eTwinning’den tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda ” eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü” ‘nü eş zamanlı olarak aldı. Başarılarından dolayı her iki okulumuzun öğretmen ve öğrencilerini ayrı ayrı tebrik ediyoruz.

eTwinning Nedir?

Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullara yönelik bir platform sunmaktadır.

eTwinning Kalite Etiketleri Nelerdir?
Ççok iyi niteliklere sahip eTwinning projeleri düzenleyen öğretmenlere verilmektedir. Bu etiketler, projenin belirli bir ulusal standarta ve Avrupa standartına ulaştığını belirtmektedir. Ulusal Kalite Etiketi çok iyi niteliklere sahip eTwinning projelerine sahip öğretmenlere verilir ve projenin kendi ülkelerinde belirli bir kalite seviyesine ulaşmış olduğunu gösterir. Avrupa Kalite Etiketi ise, ikinci bir başarı işareti olup, projenin belirli bir Avrupa standartına ulaştığını göstermektedir.

eTwinning Projesinin Adı: Doğanın Uyanışı ve Biyoçeşitlilik

eTwinning Projesinin : Bahar döneminde bitkilerdeki değişimi gözlemlemek bu çalışmayı Türkiye nin dört bir yanındaki proje ortakları ile paylaşarak aynı zaman diliminde Türkiye deki bitki ve hayvan çeşitliliğine tanıklık etmek amaçlanmıştır. Projemizi lise öğrencileri gerçekleştirmiş olup çevrelerinde gördükleri çiçek açmış veya diğer çiçeksiz bitkilerin baharla beraber değişimini gözlemlemeleri amaçlanmıştır.

eTwinning Projesinin Sorumlu Öğretmeni : Yeşim Tiryaki(Coğrafya Öğretmeni)

eTwinning Proje Ekibindeki Görevli Öğrenciler : Arda TATOĞLU, Busenur DEMİRCAN, Kübra KAYAAL, Mehmet Yağız BİNGÖL , Tunahan KÜÇÜK

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bilge Koleji ödüllendirildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!