Tahir Büyükakın

Çayırova Kuş ve Bulut’la coştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Türk pop-rap müziğinin sevilen isimlerinden olan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, Çayırova’da düzenlediği konser ile gençleri coşturdu. Çayırova Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde kültür salonunda verilen konsere  ilgi ve katılım yoğun oldu. Gazetemiz Bölge Haber’in de sponsor olduğu gecede katılımcılar oldukça eğlenceli dakikalar yaşadı.

GENİŞ KATILIM

Çayırova’da ilk defa böyle geniş kapsamlı düzenlenen konsere ilgi alakanın yoğun olduğu gözlendi. Konsere Kartal’dan Kadiköy’den  Beyoğlu’ndan, Silivri’den Karamürsel’den Kartepe’den, Kandıra’dan , Başiskele7den  katılımlar olduğu gözlendi. Yaşları 20’li 30’lu 40’lı yaşlardan her kesimden katılımlar gerçekleşti.  Girişte neredeyse izdiham oluştu. Çayırova tarihinde böyle bir konser görmedi…

SEMA DAŞTAN’IN BÜYÜK BAŞARISI

Organizasyonu gerçekleştirenin Sema Daştan çok büyük başarılı bir çalışma yaptığı gözlendi. Gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Türkiye’nin en önemli müzik gruplarından birisi olan, gençliğin yeni coşkusu  Kurtuluş Kuş ile Burak Bulut’u  Çayırovalılarla buluşturma  başarısı kaydetti. Kendisinin ilk organizasyonu olmasına rağmen sadece Çayırova’dan  değil Kocaeli ve İstanbul genelinden tam not aldı.  Çayırovalılar Daştan’dan önümüzdeki günlerde Linet, Sibel Can ,  Kenan Doğulu ,  Cengiz Kurtoğlu gibi Türkiye’nin önde gelen sanatçılarını da görmek istediklerini bu yönde beklentilerinin olduğunu ifade ediyor.

GAZETEMİZE ÖDÜL

Öte yandan konserin düzenlenmesine sponsor olan Bölge Haber Gazetesi ile organizasyonun sponsoru olan Quenn Boss Organizasyon yetkililerine teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.   Gazetemiz imtiyaz sahibi Olcay Karabağ oğlu Batuhan Karabağ ile programı ilgiyle takip etti.

QUENN BOSS’TAN  TEŞEKKÜR

Öte yandan Sema Daştan yaptığı açıklamada QUENN BOSS Organizasyon olarak  yaptığı açıklamada “Kurtuluş Kuş, Burak Bulut konserimizde bizleri yalnız bırakmayan ana sponsorumuz  Kristal Zarina ile birlikte  Karya Cafe, Kuştepe Kır Düğün Alanı,  Bera Estetik Güzellik Merkezi, Onbir Reklam, Narin Çiçekçilik, Yakın Takip Medya, Bölge Haber’e teşekkür ederiz”

 

 

Gebze İlçe Sağlık Grup Başkanlığı Kurumsal İletişim Müdürü Halil Beşer de programın sonunda genç müzisyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi
Geceye destek veren Bölge Haber Gazetesi’ne programda destek verilldi

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova Kuş ve Bulut’la coştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!