Marmara Bilge Okulları yeni sezona hazır…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Marmara Bilge Okulları 2021-2022 öğretim yılı çalışmalarına kurum yöneticileri, öğretmen ve basın temsilcileri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında yeni eğitim öğretim sezonu hakkında bilgi verdi.

OKUL YÖNETİMİ TAM KADRO HAZIR BULUNUD
Bünyesinde Türkiye’nin ilk İnovatif ve Hibrit Öğretim Merkezi bulunduran ve 24 yıllık bir deneyime sahip Marmara Bilge Okulları yeni öğretim yılına güçlü bir hazırlıkla başlıyor. Marmara Bilge Okulları Bugün Kurucu İsmail Kurt, Kurucu Temsilcisi- Genel Müdür Murat Yazıcı, Okul Yöneticileri Nuray Bora, İnayet Bozkurt, Seçil Yorulmaz, Kurumsal Strateji Koordinatörü Türker Gedik, Mali İşler Koordinatörü Canan Yüksel  ile öğretmenler ve bizlerin katılımı ile sabah 9.00’da Marmara Bilge Okulları 2021-2022 Öğretim Yılının başlangıcını yaptı.

KURT: “31 AĞUSTOS İTİBARİYLE EĞİTİME BAŞLIYORUZ”
MBO Kurusucu İsmail. Kurt, “ Eğitim ve öğretim ile ilgili hedeflerimiz büyük ve kadromuz çok güçlüdür. Pandemi sürecinde yaptığımız uzaktan eğitim çalışmaları ve öğretim kadromuzun gösterdiği özveri ile herhangi bir eksik bırakmadan, bilakis daha da güçlenerek ve kendimize yeni hedefler koyarak çıkıyoruz. Okullarımızda Milli ve ahlaki değerlere uygun bireyler yanı sıra çağı anlamış, teknoloji ve dijital rekabetin özüne inmiş global rakipleriyle her alanda yarışabilecek ve ipi göğüsleyecek gençleri hayata hazırlamak önceliğimizdir. Kurumlarımızda taviz veremeyeceğim iki şey daha vardır. Birincisi akademik sınavlarla taçlandırılmış akademik başarı ve ikincisi de güçlü bir yabancı dil öğretimi. Bu yıl tüm kademelerimizde yaptığımız uluslararası yabancı dil akredite sınavları ile çaba ve çalışmalarımızın ne kadar doğru sonuçlara ulaştırdığını gözlemledik. Pandemi alışıla gelmiş bir çok normali değiştirmiştir. Ancak Marmara Bilge okulları olarak tüm hazırlıklarımız, önlemlerimiz tamam olup 31 Ağustos 2021 Salı gününden itibaren tüm sınıf ve okul kademelerinde eğitim-öğretim faaliyetlerimize başlıyoruz.” Dedi.
Biz basın mensupları ile de birebir ilgilenen Kurt . Söyleşisinin devamında “ Medyada içinde bulunduğumuz dönem ve iletişim araçlarının farklı alanlara evrilmesi nedeniyle eskisinden daha önemli hale gelmiştir. Sosyal Medya’da kaynağı doğruluğu belli olmayan yalan haberlerden ziyade sizlerin bin bir çaba ve yoğun çalışma ile gerçekleştirdiğiniz ilkeli tarafsız ve doğru haberler bizim için kutsaldır. Bu nedenle Marmara Bilge okulları okular siz değerli basın mensuplarına ve kuruluşlarına sahip çıkmak ve destek vermek zorundayız. Çocuklarımızın da sizlere güven ve saygı duyabilecek bir iklim içinde geleceğe hazırlıyoruz. “ dedi

 

Kahvaltı sonrasında Okul yöneticileri ve öğretmenleri “ Oryantasyon çalışmalarına katılırken, bizleri Türker Gedik 20 bin  m2 alana kampüsü ve Bünyesinde Robotik Kodlama, STEM, MAKER, FLL Turnuva Merkezi bulunan “Bilge İnovatif Ve Hibrit Öğretim Merkezi”ni gezdirdi. Benzersiz bir alt yapıya sahip bu tip eğitim kurumunu görmek bizleri gelecek adına umutlandırdı ve gururlandırdı. Marmara Bilge Okullarında gazetemiz olarak yeni öğretim yılında başarılar diliyor, biz basın mensuplarına verdiği destek ve önem için Sn. İsmail Kurt’a teşekkür ediyoruz.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Marmara Bilge Okulları yeni sezona hazır…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!