Hummalı çalışmalar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Fen işlerinden hummalı çalışmalar

 

Gebze Belediyesi fen İşlerinden hummalı çalışmalar. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde çalışmalarına, belirlenen program dahilinde hız kesmeden devam ediyor.

 

Gebze Belediyesi fen İşlerinden hummalı çalışmalar. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde çalışmalarına, belirlenen program dahilinde hız kesmeden devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün verdiği talimatlar doğrultusunda üst yapı ve donatı çalışmalarına hız veren fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin kırsal mahallelerinde asfalt serim, kaldırım-istinat duvarı imalatı ve parke yol imalatı gerçekleştiriyor.  Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Denizli Mahallesi’nin muhtelif sokaklarında kaldırım imalatı ve bakım-onarım çalışması gerçekleştirdi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Ovacık Mahallesi 4334 ve 4341 sokaklarda sıcak asfalt çalışması da gerçekleştiren Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kargalı Mahallesi 3913 sokakta parke yol imalatı ve 3920 sokakta ise istinat duvarı çalışmasını da tamamladı. Belediyenin çalışmalarından memnuniyetini ifade eden Kargalı Mahallesi Muhtarı Hasan Cihan yaptığı açıklamada; hızla devam eden üst yapı çalışmalarından ötürü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ekibine teşekkür etti. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri çalışmaların ilçenin tüm mahallelerinde belirlenen program dahilinde sürdürüleceğini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hummalı çalışmalar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!