Tahir Büyükakın

Dilovası Belediyesi “Akıllı Şehir Stratejisi ve Yol Haritası” için protokol imzaladı 

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının belediyelerden istenen Akıllı Şehir projesi için düğmeye bastı.

Dilovası Belediyesi Akıllı Şehir Stratejisi ve yol haritası için çalışmalarına başlıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2020-2023 akıllı şehirler eylem planı için Dilovası Belediyesi de dahil 1391 belediyeden istediği yerel akıllı şehir strateji ve yol haritası raporu için Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Necmi Özdemir arasında protokol imzalandı.

Başkan Şayir ile Öğretim Üyesi Özdemir arasında gerçekleşen protokol sonrası Özdemir ve ekibi Dilovası’nın Akıllı Şehir Stratejisi ve Yol haritası için çalışması gerçekleşecek.

DİLOVASI İÇİN YOL HARİTASI BELİRLENECEK  

Yapılan protokol ile ilgili açıklama yapan Başkan Şayir “Dilovası’nın ülkemiz ve bölgemiz için öneminin belirleneceği raporda ayrıca iç ve dış paydaşlarla yapılacak çalışmalar ile ilçemizin 5-10 yıl sonrasında hangi akıllı şehir bileşenleri ile ortaya çıkması belirlenerek ilçemizin geleceğine yön verilmiş olacak. Sağlıklı bir şekilde yapılmasını düşündüğümüz çalışmamız sonrası “Yükselen Şehir Dilovası” için de önemli bir yol kat etmiş olacağız.”dedi.

DİLOVASI İÇİN ÇALIŞACAKLAR 

Yapılan protokol ile Dilovası için hazırlanacak Akıllı Şehir Stratejisi ve Yol Haritası çalışması içerisinde Akıllı Şehir Uzmanı Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Necmi Özdemir’in yanı sıra; Fıkret Kır Akıllı Şehirler ve Yangın Uzmanı, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Şeref Barış Akıllı Şehir ve Afet Uzmanı, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Adnan Kavak Akıllı Şehir Bilgi Güvenlik Uzmanı, Engin Işık Teknoloji ve Dijital Strateji Uzmanı, Uğurcan Özdemir Akıllı Şehir ve Veri Depolama Çözüm Uzmanı, Bülent Şen Hibe ve Fon Uzmanı, Sacettin Şekerci Akıllı Şehir Akıllı Enerji Uzmanı görev alacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilovası Belediyesi “Akıllı Şehir Stratejisi ve Yol Haritası” için protokol imzaladı 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!