Çayırovalı karateciler madalyayla öndü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK)  sporcuları Özhan ve Batıkan Gökbulak kardeşler, Şanlıurfa’ da düzenlenen yarışmalarda, gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi oldular, milli takıma girmeyi başardılar.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) yeni bir başarıya daha imza attı. Şanlıuarfa’da 56 şehir, 386 kulüp ve 1881 sporcunun katıldığı Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde ÇESK’in lisanslı karate sporcuları 2006 doğumlu tek yumurta İkizleri Özhan ve Batıkan Gökbulak kardeşler Çayırova’nın gururu oldular. Karate antrenörü Hazım Özdemir ve ÇESK yöneticileri ile Şanlıurfa’da düzenlenen müsabakalara katılan ikiz kardeşler, çifte madalya kazanarak Çayırova’nın ismini bir kez daha duyurdular.

Türkiye Ümit-Genç ve U21 Karate Şampiyonasında 63 kilo ümit erkeklerde Batıkan Gökbulak , ümit erkekler 70 kiloda Özhan Gökbulak Türkiye 2.  olmayı başardılar. Milli takıma da girmeyi başaran  sporcuların büyük dereceleri Çayırova’da  sevince neden oldu

Bu başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Batıkan Gökbulak hedefinin daha da büyüdüğünü belirtirken, Özhan Gökbulak ise gelecek sene Avrupa ve Dünya şampiyonasında yarışmak istediğini söyledi.

 

HAZIM ÖZÇELİK BU SEVİNCİNİ  SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Şanlıurfa’d ayapılan  Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda  Çayırova  Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları madalyayla döndü. Çayırovalı sporcu karate eğitmeni Hazım Özdemir yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ” Şanlıurfa’da yapılan 56 Şehir, 386 kulüp ve 1881 sporcunun katıldığı Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcumuz Batıkan Gökbulak, Ümit Erkek 63 kilogramda Türkiye 2.si olarak Gümüş Madalya kazandı.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırovalı karateciler madalyayla öndü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!