“Çocuklarımızın her anında yanlarındayız’’

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca’dak Harun Kasap Kız Kur’an Kursu’nda Kur’an eğitimi alan çocukları ziyaret eden Başkan Büyükakın, “Rabbim hafızlarımızı yetiştiren hocalarımızdan ve emeği geçen herkesten razı olsun” dedi.

 Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca’da Harun Kasap Kız Kur’an Kursu’nda Kur’an eğitimi alan çocukları ziyaret etti. Ziyarette, “Rabbim hafızlarımızı yetiştiren hocalarımızdan ve emeği geçen herkesten razı olsun” diyen Başkan Büyükakın’a, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay da eşlik etti. Ailelerden başlayarak toplumda iyiliği, güzelliği, İslami ve insani değerlerin yaygınlaşması için de çaba harcayan herkese teşekkür eden Başkan Büyükakın, ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en güzel şekilde yetiştirilmesi mücadelesine her yerde devam ediyoruz. Eğitimden, spora, kültürden dini eğitimlere, bilimsel desteklerden çağımızın teknolojik alanlarına kadar çocuklarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“MUTLU OLMALARINI VE HAYALLERİNE KAVUŞMALARINI DİLİYORUM”

Harun Kasap Kız Kur’an Kursu’nda Kur’an eğitimi alan öğrencileri tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Büyükakın, “Çocuklarımızın, Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) efendimizi ve gönül dünyamızın örnek hayatlarını öğrenmesi ile örnek almasını takdirle karşılıyorum. Cömertlik, tevazu, muhabbet, uhuvvet, cesaret, ahlak, şefkat, merhamet, adalet, anne-babaya hürmet gibi, insanın özüne ait bütün iyi davranışların çocuklarımızda yeşermesi için sivil toplum kuruluşlarımıza çok büyük görev düşüyor. Bugün burada Kur’an eğitimi alan çocuklarımızın ailelerini bir kez daha yürekten tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte hafız olacak tüm yavrularımıza da hayatları boyunca mutlu olmalarını ve hayallerine kavuşmalarını diliyorum” ifadelerini sarf etti.

 

“HUZURA KAVUŞACAĞI GÜNLERİ HEPİMİZ GÖRÜRÜZ”

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da yer aldığı ziyarette, Harun Kasap Kız Kur’an Kursu’nda Kur’an eğitimi alan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Başkan Büyükakın, “Dünyadaki bütün çocukların evsiz, yurtsuz, açlık ve sefalet, mutsuz ve her gün bombalanma korkusu yaşamadan hayatlarını sürdürmesini istiyorum. Bunun için üzerimize düşen her ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Kadim medeniyetimiz asırlar boyunca barışla, ilimle, hikmetle anılan İslam beldeleri bugün ezan seslerinin yerine annelerin acılı bir şekilde ağlamaları, çocukların korku dolu çığlıkları, bombalarla enkaza çevrilen camilerin dumanları maalesef göğe yükseliyor. Bunu durdurmak ve huzuru tekrar sağlamak için Cumhurbaşkanımızın büyük gayretleri oldu, olmaya da devam ediyor. İnşallah İslam ve gönül beldelerimizin huzura kavuşacağı günleri hepimiz görürüz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Çocuklarımızın her anında yanlarındayız’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!