GEBZE CENTER AVM, ÇALIŞANLARINI AŞILIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Center AVM, kurulan aşılama merkezi ile bütün çalışanlarına aşı ulaştırdı

 

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, normalleşme döneminde çalışanlarının ve ziyaretçilerinin sağlığını korumaya yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Çalışanları için aşı seferberliği başlatan Gebze Center AVM, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne yaptığı çağrıyla, aşı hakkı bulunan tüm AVM çalışanlarının yararlanması için AVM içerisinde Aşılama Merkezi kurdu. AVM içerisinde kurulan Aşılama Merkezi ile Gebze Center AVM çalışanları, randevu şartı olmaksızın aşılarını oldu. 

 

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, normalleşme döneminde çalışanlarının sağlıklarını korumak için anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Pandemi ile mücadele kapsamında açıklanan tedbirlere ilk günden bu yana büyük özen gösteren Gebze Center AVM, Covid-19 Salgın Yönetimi kapsamında Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek AVM içerisinde bir Aşılama Merkezi kurulmasını sağladı.

Geçtiğimiz gün kurulan ve bir gün süre ile hizmet veren Gebze Center AVM Aşılama Merkezi’nde, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlilerince aşı hakkı bulunan her AVM çalışanına randevu şartı aranmaksızın aşı hizmeti verildi. Gebze Center AVM, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde başlattığı aşı seferberliği ile çalışanlarının aşılarını yaptırmasına aracı olurken, güvenli ve sağlıklı alışveriş hizmetini de tescilledi. Uyguladığı hijyen kuralları ile pandemi döneminde güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM, sorumlu marka anlayışı ile hareket ediyor. Kurulan Aşılama Merkezi ile çalışanlarının aşı olmasına öncülük eden Gebze Center AVM, başarıyla geçtiği denetimlerle de Covid-19’a karşı aldığı önlemleri tescillemeye devam ediyor. Girişlerde uygulanan temassız dijital termometre ile ateş ölçümü, maske kontrolü ve diğer pandemi dönemi önlemlerini titizlikle uygulayan AVM, hijyenik ve sağlıklı alışverişin adresi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Misafirlerinin sağlığını en büyük önceliği yapan Gebze Center AVM, uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle de TSE – COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi almıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GEBZE CENTER AVM, ÇALIŞANLARINI AŞILIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!