Bıyık’tan İzmit Belediyesi’nin projesine gönderme…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, buün sabah saatlerinde Hilal Cafe’de düzenlediği basın toplantısında  İzmit Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 138 konut temel atma projesiyle ilgili olarak “şov” benzetmesinde bulundu. Bıyık “Biz Darıca’da 338 konutluk bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiriyoruz. 168 daireyi hak sahibine teslim edeceğiz. kalanını da satacağız” yanıtın verdi. Başkan Bıyık, bugün düzenlediği basın toplantısında 2 yıllık hizmetlerini değerlendirdi. Bir gazetecinin kentsel dönüşümle ilgili bir sorusuna, “Darıca’nın Emek Mahallesi’nde 338 konutluk bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiriyoruz. 168 hak sahibine dairelerini teslim edeceğiz, kalanını da satacağız. Temel atma töreni bile düzenlemedik, hiç ilan ve reklam da yapmadık. Oysa İzmit Belediyesi 138 için dünyayı ayağa kaldırdı, şov yaptılar. İstanbul büyükşehir belediye başkanını çağırdılar, Darıca ve Gebze’de bile bir sürü reklam yaptı. Onlar 138 biz 338 konut. Biz kentsel dönüşüme önem veriyoruz. Temmuz ayının ilk haftasında 80 dairenin tapusunu da teslim edeceğiz. Şu anda projenin yüzde 60’ı tamamlandı” şeklinde yanıt verdi.

İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet geçtiğimiz aylarda kentsel dönüşüm kapsamında 138 konut için temel atma töreni düzenlemiş ve İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da davet etmişti

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bıyık’tan İzmit Belediyesi’nin projesine gönderme…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!