Tahir Büyükakın

2021 Yılında 505 Bin 980 Adet Çağrı Karşıladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İsu Alo 185 Çözüm Merkezi;

2021 Yılında 505 Bin 980 Adet Çağrı Karşıladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün aboneler ile hızlı ve etkili iletişim sağladığı Alo 185 Çözüm Merkezi, 2021 yılında 505 bin 980 adet çağrıya cevap vererek vatandaşların taleplerini çözüme kavuşturdu.

KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI

İSU Genel Müdürlüğü Kocaeli genelinde gerçekleştirdiği altyapı yatırımları teknolojik yatırımlar ile beraber kaliteli ve kesintisiz hizmet anlayışıyla işletmecilik faaliyetlerini sürdürüyor. İl genelinde 873 bin 785 adet aboneye hizmet veren İSU, abonelerden gelen her türlü istek öneri, talep ve ihbarları ALO 185 Çözüm Merkezi ile kayıt altına alarak çözüme kavuşturuyor. ALO 185 Çözüm Merkezi, Kasım 2021 tarihi itibariyle yeni personel ve hizmet anlayışla günümüzün son teknoloji cihaz ve arayüz programlarıyla vatandaşların taleplerine cevap veriyor.

505 BİN 980 ADET ÇAĞRIYA CEVAP

İl genelinde gerçekleştirilen altyapı yatırımlarıyla birlikte aynı zamanda vatandaşların talep öneri ve şikâyetlerini çözüme ulaştırmak için hizmet veren İSU Genel Müdürlüğü, ALO 185 Çözüm Merkezi ile 2021 yılında toplamda 505 bin 980 adet çağrıya cevap verdi. 3 vardiya ile 7 gün 24 saat hizmet veren ALO 185 Çözüm merkezi vatandaşların planlı ve ani gelişen arıza sonucu su kesintilerinin giderilmesi ve işletmecilik faaliyetlerinin yürütüldüğü bölgelerde yaşanan sorunlara çözüm üretiyor.

VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ ÖLÇÜLÜYOR

Çağrı Merkezi personeli vatandaşlardan gelen arıza ihbar ve talepleri online olarak kayıt altına alarak yetkili birimlere iletiyor. Şube müdürlüğü personelleri en kısa sürede talep ile ilgili problemi gidermek için bölgeye giderek arızalara müdahale ediyor. Arızanın giderilmesi ile birlikte ihbarı yapan aboneye Çağrı Merkezi Personeli talebi yapan aboneye geri dönerek talebinin karşılanıp karşılanmadığını soruyor. Yapılan işle ilgili geri dönüşlerde vatandaşlar taleplerinin karşılık bulmasıyla birlikte memnuniyetlerini ifade ederek verilen hizmet dolayısıyla teşekkürlerini iletiyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2021 Yılında 505 Bin 980 Adet Çağrı Karşıladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!