18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin

107. Yıldönümü Mesajı

Tarihte silinmez izler bırakarak, aziz milletin kaderini derinden etkileyen, 107 yıl önce birlik ve beraberliğimiz için vatan topraklarının bağımsızlığı, bayrağımızın göklerde nazlı nazlı dalgalanması, ezanımızın semalarda sonsuza kadar yankılanması için şehadet şerbetini içen şehitlerimizi milletçe minnet, rahmet ve saygı ile anıyor, Şehitler Günü’nü idrak etmenin onur ve gururunu yaşıyoruz.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu toprakları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhafaza etmek, en kutsal görevimizdir. Bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan şehitlerimizi asla unutmadan, birlik ve beraberliğimizin ehemmiyetini idrak ederek, yeni nesillere bu bilinci aktarmayı bir borç bilmeliyiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadeleriyle Çanakkale ‘bugünümüzü kurtaran, maziye kahramanlığını ve büyüklüğünü iade eden, bu toprakları bize ebedi vatan yapan’ zaferin adıdır.

İstiklal Harbimizi zafere ulaştıracak direniş ruhuna da ilham veren kahraman askerlerimizin iman ve azmi, aziz milletimizin üstün fedakarlıklarıyla Çanakkale’de elde edilen eşsiz zaferle, vatanımızı istila etmeye çalışan işgal kuvvetlerine “Çanakkale geçilmez.” dedirtmiştir. Anadolu’nun her bir yerinden şehadet şerbetini içmek üzere cepheye koşan kahramanlarımız, birlik ve beraberliğimizin ne kadar sağlam temellere dayandığını, Aziz Türk Milleti’nin azminin, vatan aşkının, bayrak sevgisinin, hür ve bağımsız yaşama kararlılığının önünde hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha kanıtlamışlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünü yürekten kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakların bize yurt olmasını, yurt olarak kalmasını sağlayan tüm Türk Büyüklerini, Aziz Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden Kahraman Gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor, Onların destansı kahramanlıklarının, eşsiz fedakârlıklarının tüm gençlerimize örnek olmasını diliyorum.

Ruhları şad olsun.

Aziz Milletimiz ebediyen var olsun.

                                                                                              Seddar YAVUZ

                                                                                

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!